Ervaringen van klanten

Allergieën/hooikoorts

Uploaddatum: 04 - 05 - 2020

Sinds 2019 kom ik zeer regelmatig bij Carine om mijn allergie voor huisstofmijt en hooikoorts onder controle te houden. Van een allergie word je ook erg moe. Ik heb alleen maar hele prettige ervaringen gehad na de behandelingen en voel me er veel beter en energieker door. Carine is een lieve vrouw, weet precies wat ze doet! Dank je wel Carine, ben erg blij met je! Myrna

Schouder klachten – Frozen shoulder

Uploaddatum: 06 - 03 - 2020

Carine heeft mij geholpen bij diverse klachten en kijkt breed vanuit haar kennis en kan verschillende ondersteuningen inzetten.
Het afgelopen jaar heeft zij mij ondersteund bij een zeer pijnlijke en langdurige frozen shoulder. Door acupunctuur werd dit proces minder pijnlijk en naar mijn idee is het herstellingsproces versneld. Carine kan goed luisteren en doorvragen waardoor de behandeling altijd past, Carine is een breed geschoolde therapeut. Je komt er daarnaast volledig ontspannen vandaan door de behandeling en de manier waarop Carine met je om gaat en tijd voor je neemt!
Annet

KNO klachten (slijm, verstopte neus)

Uploaddatum: 10 - 10 - 2019

Een paar keer per jaar was m’n neus verstopt. Ik had veel slijm in hoofd en keel, hoofd bronchiën. Door verstopte neus was ook m’n nachtrust verstoord. Begin 2019 was dit weer het geval.
Vanaf maart 2019 kreeg ik acupunctuur van Carine. Verrassend snel merkte ik vooruitgang.
Veel minder slijm in hoofd, geen gekriebel meer in m’n keel. Nachtrust werd veel beter. Zowel fysiek als mentaal ben ik veel beter.
Annemarie

 

Stoppen met roken

Uploaddatum: 07 - 10 - 2018

Op 14 juni contact met jou opgenomen met de vraag of het mogelijk was om
met behulp van acupunctuur te gaan stoppen met roken. Die mogelijkheid
was er zeer zeker kregen wij als antwoord. De vraag van jou aan ons was
of we geleidelijk of in 1 keer zouden willen stoppen met roken. Na samen
even overlegd te hebben besloten wij om dan maar voor in 1 keer stoppen
te gaan. Het eerste intake gesprek gaf ons het gevoel dat wij op jou
konden rekenen, je beloofde geen gouden bergen, maar was eerlijk en zei
dan ook dat het niet gemakkelijk zou zijn. En dat je blij was dat wij
als echtpaar er samen voor wilden gaan, want dat we dan ook steun aan
elkaar zouden hebben. Nadat wij op 17 juni onze laatste sigaret hadden
uitgemaakt en van onze afkickverschijnselen die bij ons beiden totaal
verschillend waren,door de behandelingen af waren, zijn we ontzettend
blij en dankbaar voor alle hulp en steun die we van jou hebben gekregen.
En dat we een ieder als je ECHT wil stoppen met roken jou kunnen en gaan
aanbevelen. Als je een partner hebt die ook rookt is mijn advies ga dan
samen. Carine is objectief eerlijk en een geweldig mens.
een warme groet van ex rokers Julia en Rini.

Stuitligging

Uploaddatum: 31 - 01 - 2018

Toen ik met 33 weken hoorde dat onze kleine man in een stuit lag wilde ik eigenlijk niet afwachten of hij vanzelf zou draaien, maar heb Carine gevraagd of acupunctuur de ‘natuur’ een handje kon helpen. Na een duidelijke instructie kon ik zelf aan de slag. Al na de eerste avond zelf toepassen had ik een pittige nacht met veel beweging en de volgende dag voelde het allemaal heel anders, later die week bleek de baby inderdaad gedraaid! Ik weet zeker dat de moxa behandeling hierin het laatste zetje heeft gegeven.
Sjoukje

Hoofdpijn

Uploaddatum: 11 - 11 - 2017

Ik heb mijn hele leven al veel hoofdpijn gehad en heb al veel geprobeerd. Toen kwam ik bij Carine terecht. De behandelingen sloegen goed aan en op dit moment slik ik nauwelijks meer medicatie. Ik had het pijnlijker verwachte, maar het viel reuze mee. Bij mij combineerde ze dry needling met acupunctuur. Helemaal over is het nog niet, maar ik hoop dat door nog af en toe te komen dat ik het in ieder geval onder controle hou. Voor mij niet onbelangrijk….Carine is gewoon een fijn, nuchter en enthousiast mens!
Sanne

Na zwangerschap

Uploaddatum: 20 - 09 - 2017

Na veel gedoe na mijn zwangerschap wist ik het niet meer.. dan maar acupunctuur proberen dacht ik. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na 2x voelde ik me alweer zoveel meer mens dan daarvoor. Hele fijne behandelingen en Carine is een super fijn persoon. Je bent in goede handen bij haar.
Esther

Verschillende kleine klachten

Uploaddatum: 14 - 06 - 2017

Na veel behandelingen bij huisartsen en fysiotherapeuten voor verschillende kleinere klachten ben ik via via bij Carine terecht gekomen. Haar aanpak vanuit de acupunctuur was direct anders, doordat het lichaam en de klachten als één geheel worden beschouwd. Carine combineert haar kennis als acupuncturist en fysiotherapeut en voor mij leverde dit na enkele behandelingen al veel resultaat op. Carine is erg vriendelijk en professioneel. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, heel wat anders dan dry needling bij sommige fysiotherapeuten is!
Marleen

Sportblessure

Uploaddatum: 06 - 05 - 2017

Voor een sportblessure kun je goed bij Carine terecht! Je kunt zien dat ze jarenlange ervaring heeft in de fysiotherapie, maar toch net even anders kijkt. Echt top!
Alex

Stuitligging

Uploaddatum: 14 - 11 - 2016

Onze baby lag al vanaf dat ik het goed kon voelen in een stuitligging. Ik had dan ook weinig hoop dat hij/zij nog vanzelf zou draaien in de laatste weken. Ik kwam eigenlijk iets te laat bij Carine vond ze (36 weken) maar ze gaf aan dat het zeker de moeite waard zou zijn om het te proberen. Met de duidelijke instructies ben ik aan de slag gegaan en tussendoor ben ik nog  geweest om te zorgen dan mijn bekkenbodem meer zou ontspannen, om het kindje nog meer uit te nodigen om te draaien. Die behandelingen waren erg prettig! De baby bewoog veel tijdens de behandelingen, maar draaien niet. Op dag 9 voelde het ineens anders en op de echo bleek de baby gedraaid te zijn. Wat fijn dat ik nu natuurlijk kon gaan bevallen!
Karin