Ervaringen van klanten

Uploaddatum: 31 - 01 - 2018

Toen ik met 33 weken hoorde dat onze kleine man in een stuit lag wilde ik eigenlijk niet afwachten of hij vanzelf zou draaien, maar heb Carine gevraagd of acupunctuur de ‘natuur’ een handje kon helpen. Na een duidelijke instructie kon ik zelf aan de slag. Al na de eerste avond zelf toepassen had ik een pittige nacht met veel beweging en de volgende dag voelde het allemaal heel anders, later die week bleek de baby inderdaad gedraaid! Ik weet zeker dat de moxa behandeling hierin het laatste zetje heeft gegeven.  Sjoukje

Uploaddatum: 11 - 11 - 2017

Ik heb mijn hele leven al veel hoofdpijn gehad en heb al veel geprobeerd. Toen kwam ik bij Carine terecht. De behandelingen sloegen goed aan en op dit moment slik ik nauwelijks meer medicatie. Ik had het pijnlijker verwachte, maar het viel reuze mee. Bij mij combineerde ze dry needling met acupunctuur. Helemaal over is het nog niet, maar ik hoop dat door nog af en toe te komen dat ik het in ieder geval onder controle hou. Voor mij niet onbelangrijk….Carine is gewoon een fijn, nuchter en enthousiast mens! Sanne

Uploaddatum: 20 - 09 - 2017

Na veel gedoe na mijn zwangerschap wist ik het niet meer.. dan maar acupunctuur proberen dacht ik. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na 2x voelde ik me alweer zoveel meer mens dan daarvoor. Hele fijne behandelingen en Carine is een super fijn persoon. Je bent in goede handen bij haar.  Esther

Uploaddatum: 14 - 06 - 2017

Na veel behandelingen bij huisartsen en fysiotherapeuten voor verschillende kleinere klachten ben ik via via bij Carine terecht gekomen. Haar aanpak vanuit de acupunctuur was direct anders, doordat het lichaam en de klachten als één geheel worden beschouwd. Carine combineert haar kennis als acupuncturist en fysiotherapeut en voor mij leverde dit na enkele behandelingen al veel resultaat op. Carine is erg vriendelijk en professioneel. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, heel wat anders dan dry needling bij sommige fysiotherapeuten is!  Marleen

Uploaddatum: 06 - 05 - 2017

Voor een sportblessure kun je goed bij Carine terecht! Je kunt zien dat ze jarenlange ervaring heeft in de fysiotherapie, maar toch net even anders kijkt. Echt top!  Alex

Uploaddatum: 14 - 11 - 2016

Onze baby lag al vanaf dat ik het goed kon voelen in een stuitligging. Ik had dan ook weinig hoop dat hij/zij nog vanzelf zou draaien in de laatste weken. Ik kwam eigenlijk iets te laat bij Carine vond ze (36 weken) maar ze gaf aan dat het zeker de moeite waard zou zijn om het te proberen. Met de duidelijke instructies ben ik aan de slag gegaan en tussendoor ben ik nog  geweest om te zorgen dan mijn bekkenbodem meer zou ontspannen, om het kindje nog meer uit te nodigen om te draaien. Die behandelingen waren erg prettig! De baby bewoog veel tijdens de behandelingen, maar draaien niet. Op dag 9 voelde het ineens anders en op de echo bleek de baby gedraaid te zijn. Wat fijn dat ik nu natuurlijk kon gaan bevallen!  Karin

Uploaddatum: 20 - 09 - 2016

Ons dochtertje, inmiddels 1 jaar, is vanaf de geboorte constant verkouden. Op een gegeven moment hoorden we haar tijdens het ademen ook rochelen. Er werd vaak gezegd, ‘dat hoort erbij’, kinderen zijn nou eenmaal veel verkouden, zeker als ze naar de creche gaan. Via via kwamen we in contact met Carine. Zij gaf aan dit waarschijnlijk goed behandelbaar zou zijn. Na 1 keer zagen we al verbetering, totaal hebben we 5 behandelingen gehad. Het rochelen is weg en verkouden is ons dochtertje zelden meer. Ze heeft door de behandeling ‘meer lucht gekregen’.  Carine is een vriendelijke therapeute, gezellig, geduldig en gaat goed met kinderen om. Als moeder vond ik het erg prettig dat er bij onze kleine meid nog geen naalden werden gebruikt. Eline vond de behandelingen helemaal niet vervelend. Mochten de problemen van het winter terugkomen, dan weet ik haar te vinden.  Sylvia en Eline